Zie ook:
De Dissel

Nieuws

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS WILLEN ONTVANGEN? MELD JE DAN SNEL AAN OP ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Goededoelenwater voor de Vathorstladies

Beste dimSer,

 

Diagnose, kanker….

De wereld om je heen staat stil. Een periode van onzekerheid.

Je hebt hoop en vertrouwen.

Er is veel onzekerheid, pijn en verdriet. En veel onbegrip. Waarom jij?

 

Wij fietsen op 7 juni 2018 voor een kankerloze wereld.

 

“Pap, ik fiets voor jou. Om je te eren en te laten zien dat ik je nog elke dag mis. Mam, ik fiets voor jou. Om je te laten zien dat je super sterk bent. Hoeveel verdriet je ook hebt, je probeert je leven weer op te pakken. Ik ben trots op je!” Sandra.

 

Niemand meer dood aan kanker. Dat willen wij! Wij fietsen om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst, waarin we de diagnose kanker niet meer zo angstig tegemoet gaan. Dat deze ziekte te overwinnen is.

 

Ons doel is om minimaal 3 en maximaal 6 keer de top te bereiken. Jouw steun hebben wij keihard nodig. Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

 

Samen staan we sterker!

 

Sandra Bies en Alinda Vos Wierckx.

Doneren: | https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/vathorstladies |

De Dissel

Niet alleen zijn wij druk bezig bij Dims, ook zijn wij alweer bijna een jaar bij de Dissel actief. De Dissel is het afgelopen jaar al veranderd. Een andere kleur voert de boventoon in de hal en de grote zaal. Naast Volleybalvereniging Switch die dagelijks in de Dissel vinden is, zijn ook andere verenigingen uit Hooglanderveen actief in de Dissel. Zoals muziekvereniging Animato, Vevoda (vereniging voor dames) en Karnavalsvereniging de Keuters.
Iedere 3e donderdag van de maand organiseren wij een pub quiz en dat is een groot succes.
Ook kunt u bij ons terecht voor een feestje. Om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren of een kraamfeest. Tevens is De Dissel de ideale gelegenheid voor uw zakelijke bijeenkomsten zoals cursussen, presentaties of vergaderingen. Heeft u interesse? Dan kunt u terecht bij astrid@dedissel.com of bel naar 033 2571725 en vraag naar Astrid